O konferenciji…

Konferencija „Kabinet 2018“ je prva regionalna konferencija posvećena ljudima koji u svom svakodnevnom radu najviše komuniciraju sa poslovnim partnerima i klijentima, ostalim kolegama i nadređenima, te je od  velikog značaja da svaka kompanija i institucija prepozna značaj obrazovanja ljudi u administrativnom sektoru. Konferenciju organizujemo u cilju podrške obrazovanju odraslih i učesnicima daje mogućnost  da praktične savete primene u svojim radnim sredinama, kako ličnim pristupom radu, kao i prenošenjem znanja i iskustva svojim kolegama.

Kao i na prethodnim seminarima, i ovaj put smo pripremili za vas korisna i zanimljiva predavanja uz opuštajuću i interaktivnu radnu atmosferu. Ove godine ćete imati priliku slušati sledeće teme: upravljanje promenama, šta nas čini podložnim stresu, uspešna komunikacija u timu, upravljanje vremenom, korišćenje društvenih mreža u poslovne svrhe, asertivna komunikacija, te nekoliko panel diskusija. Pored tema seminara koje prate trend modernog poslovnog obrazovanja, ono što našim seminarima daje dodatni kvalitet je i dobar izbor lokacije i zanimljivih aktivnosti u slobodno vreme.

 

Ciljne grupe:

Poslovni asistenti

Sekretari/ce

Office manager-i

Šefovi kabineta

Šefovi protokola

 

Datum i lokacija održavanja

„KABINET 2018“

25. i 26. oktobar 2018. godine

Hotel “Danubia Park”, Srebrno jezero, Srbija

http://www.srebrnojezero.com/

 

Kotizacija

Kotizacija  za učešće na konferenciji „KABINET 2018“  iznosi 150.00 EUR + PDV

Kotizacija za rane prijave do 10. oktobra iznosi 100.00 EUR + PDV.

 

Smeštaj

Smeštaj i ishrana za učesnike u hotelu „Danubia Park“, Srebrnom jezeru po osobi

Jednokrevetna soba 81.40 EUR

Dvokrevetna i trokrevetna soba 68.40 EUR

(pdv uključen u cenu)

 

Prijava

Prijaviti se možete putem online prijave ili na mail kabinetkonferencija@gmail.com

Doživotno učenje promoviše znanje, obuku i usavršavanje odraslih u cilju njihovog boljeg pozicioniranja i radne konkurentnosti u savremenom svetu biznisa i novih tehnologija.