Mia Popić

https://www.facebook.com/popicbg

Diplomirana psihološkinja, REBT psihoterapeutkinja i doktorantkinja na Filozofskom fakultetu Odeljenja za psihologiju.

U okviru svoje prakse posebno se specijalizovala za vođenje treninga asertivne komunikacije, javnog nastupa, upravljanja stresom i konstruktivnog rešavanja konflikata.  Iskustvo u vođenju pomenutih treninga stekla je kroz angažman u nevladinom i privatnom sektoru, kao i kroz edukativne programe koje vodi u REBT pridruženom trening centru Instituta Albert Elis.

Mia je do sada sprovela veliki broj treninga u korporativnom kontekstu koji su bazirani  na tehnikama REBT i KBT koučinga. Koristeći REBT i KBT pomaže pojedincima i radnim timovima da prevaziđu blokade u radu i unaprede svoje kompetencije.

Mia je direktorka Koučing centra Sinergija koji dizajnira koučing programe po meri klijenta u oblastima ličnog i profesionalnog razvoja. Naša misija je unapređenje individualnog postignuća, učenja i razvoja, kao i poslovanja različitih organizacija. Veruju da se uspeh u privatnoj i poslovnoj sferi postiže osvešćivanjem vrednosti koje našem životu daju osećaj svrhe. Pomažemo našim klijentima da otkriju šta je to što ih pokreće i implementiraju prepoznate vrednosti u svoj privatni i poslovni život. Uvereni su da je zadovoljstvo radnim mestom u direktnoj veza sa posvećenošću i produktivnošću zaposlenog, pa samim tim i sa uspehom kompanije, zbog čega kreiramo koučing i konsultantske programe koji doprinose boljoj radnoj atmosferi.

Kao kouč, trener i edukator bila sam u prilici da sarađujem sa ljudima iz sledećih kompanija: Roche, Pfizer, Noredeus, Coca Cola, Vega IT Sourcing, Asseco See, Adecco, Norma group, Ernst&Young, Addiko, Represent commumication, Byteout, Intesa, Addiko, Reiffeisen, Heineken, Sber, Textil, Sirogojno, Mona…

 Ashok Murty

https://www.facebook.com/asokmurty/

Formalno obrazovan kao arhitekta. Iz tog razloga, prihvatajući arhitekturu kao prvi artikulisan sistem u kome se (s)našao, sklon je da svet sagledava iz perspektive jednog arhitekte. Radoznao, iznad svega. Voli da u svemu nadje smisao i da svemu da smisao. Ne veruje u velika dela ali je privržen onim malim, jer život se, po njemu, dešava tu negde, izmedju. Ne prihvata podelu na „male“ i „velike“ poslove i zadatke – svakom pristupa sa istim entuzijazmom. Ironija je njegov omiljeni način izražavanja.

Postao je prvi stilista sa imenom i prezimenom ovde (posedujući isto u svetu arhitekture, pre toga). Najpoznatiji kao prva osoba koja se bavila TV stajlingom. Pošto je postavio standarde posla u toj oblasti, koji još važe, otisnuo se i u one vrste stajlinga koje u fokusu imaju konkretnu osobu…

Na kraju, iskusio se u modi – danas ne postoji nijedna oblast ili format kojim se nije bavio u modnom stajlingu, od revija preko editorijala i kataloga, pa sve do modnog uredništva. Povremeno piše i objavljuje tekstove.

Danas se bavi oblastima mode koja je više vezana za brend i radi kao konsultant. Pored niza domaćih modnih kuća angažovanje je našao i u HUGO BOSS-u, franšiza za Srbiju, gde obavlja zadatak kupca za žensku liniju kao i što je nosilac komunikacije sa kompanijom za sve oblasti vezane za brend kao takav.

Predavač je na Accademia del Lussona predmetima Fashion editing i Branding.
Veruje da sve što čovek radi mora imati i neki poučni element makar to bilo i u najjednostavnoj formi. Dignitet banalnim i prolaznim formatima daje upravo time što im daje upotrebnu licencu za budućnosti.

Ako bi imao moto on bi verovatno glasio: ne upuštaj se ni u šta ako to nije nešto što ćeš uraditi najbolje, ako to nije nešto čemu se nećeš predati potpuno i ako to što radiš doživljavaš samo kao rutinu. Mada ceni iskustvo, čak i sopstveno, veruje u profesionalnu intuiciju i činjenicu da nijedan profesionalni angažman nije nemoguće pretvoriti u strast i zabavu.

http://ashok-murty.com

 Miloš Đajić

https://www.facebook.com/milosdjajic

Osnivač Centra modernih veština, bloger i aktivista posvećen komunikaciji, politici i javnom zagovaranju. U okviru različitih projekata vodio je treninge iz javnog zagovaranja, javnog i medijskog nastupa, političke komunikacije i kampanje, odnosa sa javnošću i odnosa sa medijima, političke komunikcije na Internetu, strateškog planiranja… u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Albaniji i Hrvatskoj. Koautor 6 priručnika na temu odnosa sa javnošću, političke kampanje, Internet komunikacije, demokratije … i velikog broja novinskih članaka. Radio je kao konsultant za različite organizacije i institucije. Dobitnik nagrde PRiZNANJE 2014 za lični doprinos u oblasti komunikacija Društva Srbije za odnose s javnošću. Zaposlen na akademiji umetnosti u Novom Sadu. Anin muž, Milicin i Tamarin tata. Ivana Ćirković

https://www.facebook.com/Ivana.OV.Cirkovic

Konsultant sa desetogodišnjim iskustvom iz oblasti digitalnog marketinga i PR-a, internacionalni predavač i trener. Takođe, aktivni član lokalne i svetske WordPress zajednice, kao i jedan od organizatora WordCamp Europe konferencije u Beogradu.

 Nataša Milijanović Todorović

https://www.facebook.com/natasa.milijanovic

Nataša je osnivač i konsultant Centra za lični i profesionalni razvoj EVOLVE, koji čini bogata mreža saradnika sa velikim iskustvom iz relevantnih oblasti za ostvarenje ličnih i profesionalnih potencijala. Svoje dugogodišnje iskustvo razvoja zaposlenih sticala je radeći u konsultantskim agencijama i velikim internacionalnim kompanijama. Usko je specijalizovana za razvoj liderskih veština i veština poslovne komunikacije.

Sertifikovani je trener programa Situational Leadrership II od strane The Ken Blanchard Companies, ISCP kouč i Transakcioni analitičar – kouč (ITAA).

Završila je modularni trening Umetnost i nauka coachinga Ericksonovog Instituta za coaching, Vankuver, Kanada.

Pored navedenog Nataša se edukuje u pravcu Transakcionog i Psihodramskog psihoterapeuta. Svoje psihoterapijsko iskustvo implementira u rad sa zaposlenima kako bi obezbedila individualni pristup svakom zaposlenom i dugoročnije promene.

Reference: Coca – Cola Company, Coca – Cola Hellenic CC, NIS, Heineken, Meris, Bosis, DenezaM, Novkabel, SOS Decja sela, Građevinska direkcija Srbije, Privredna komora Beograd, Savet Evrope – Kancelarija u Beogradu, Nelt Serbia, Republika Srbija Severnobački okrug Subotica, Pharmaswiss, HP Serbia, Cannon, Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, Titan, Holcim, Biosave Podgorica, Air Serbia, ESTIEM, Filozofski fakultet, Atlantic Grupa, Career days, AIESEC…Dragan Močević

https://www.facebook.com/dragan.mocevic.1

Preduzetnik i osnivač agencije Prime Communications, prve domaće PR agencije u BiH s kancelarijama u Banjaluci i Sarajevu.

Pokretač je PR konferencija PROACTIVE, Sarajevo PR open, te bh. studentskog takmičenja PR Challenge.

Predavač i panelista na brojnim regionalnim konferencijama poput E-trgovina, Digitalizuj.me, Network, Digital, SKOJ, HUOJ, DSOJ, Tvitomanija, Nova energija, Vivaldi forumi brojnim drugim, a iz oblasti odnosa s javnošću, upotrebe društvenih mreža i interneta u poslovne svrhe, političkog marketinga i kriznog komuniciranja.

Autor je projekta “Porodične firme – stub razvoja ekonomije” koji se od 2010.godine realizuje u Bosni i Hercegovini a od 2013.godine u Srbiji, te Crnoj Gori i Makedoniji gdje su urađena istraživanja. Do sada je održano 7 poslovnih foruma o porodičnim firmama u BiH i Srbiji.

www.draganmocevic.com